O mně...;-)

17. 11. 2007 12:21
Rubrika: O mně...;-)

No tak to jsem já, Lucka. Je mi 11 let a mám starší sestru Kiki. O ní si můžete přečíst na www.kristinad.signaly.cz. Stručně o ní: Baví jí hudba, hraje na asi…počkat…1, 2, 3,-tři nástroje (klavír, 3 flétny a na kytaru jen doma, aby to radši nikdo neslyšel) a taky na nervy. Taky hezky maluje, ale nechce si to přiznat. Chodila do keramického kroužku a do aerobicu a asi osm let do Cvrčků a do Žďáráčku zpívat. Když necvičí na klavír, tak čte všechno možný-teda hlavně knihy. Píše si deníky a proto není divu, že přede mnou všechno tají a kreslí si tam kupu ♥…Ráda se ségrou blbnu (hlavně teď v zimě) a je s ní fakt sranda, i když se to třeba nezdá.

 ;-DD

no a takhle blbnem..

 

Baví mě toho hodně. Například tanec. Začala jsem na něj chodit v první třídě a tančila jsem čtyři roky. Ráda tančím na pomalejší hudbu, ale takový aerobic je taky dobrý.

 ;-DDD

 

Florbal. Na ten jsem začala chodit tento rok a můžu říct, že mě už od začátku strašně baví. Útoky, přihrávky, hlídání v brance, postřeh,… Prostě to k tomu patří. Důležitá je i rozehrávka a oční kontakt. :-)

Mám ráda zvířata. Doma máme sice jenom papouška Ferdu (korelu), ale přála bych si psa-černého labradora. Taky mě v zoo zaujali lemuři, které vidíte na obrázku. Jsou fakt roztomilí!

Zobrazeno 345×

Komentáře

kristinad

Lucko..já tě zastřelím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trpas

Ale to by byla velká škoda:D:Dmáš to pěkný;-)

jo ten první příspěvek se mi nejak vymkl z ruky:D

Ann

Hezký, Lucko, je tak dál, i Hemingway kdysi začínal :)

raduliks

Teda Lucí..:)...klobouk dolů...máš to fakt moc pěkný!!;)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio