Můj sen (který se mi jednou zdál)

26. 1. 2011 19:59
Rubrika: O mně...;-)

LONDÝN

Zdál se mi takový sen,že můj taťka mě unesl na vlakové nádrží a tam si koupil 2 lístky-jeden pro mě a druhý pro sebe.A potom taťka zjistil,že už jede vlak.Tak nám ujel,ale potom se najednou vlak otočil zpět a zastavil a my jsme nastoupili a jeli do Londýna.Taťka mi řekl,že tam budou voskové figuríny.A když jsme byli ve vlaku,tak jsem viděla několik lidí z naší třídy.

 První zastávka vlaku byla u kostela a vedle něj byl bazén.A když řekl průvodčí,že už musíme jet ,tak plno lidí řeklo,že chce tady zůstat v bazéně.Ale my jsme jeli dál a ve vlaku nás už zbylo asi 5.Tak jsme jeli dál a dál.A během dne mi ještě taťka podoktnul že v Londýně budeme už za jednu noc.

Za nedlouho jsme byli u další zastávky.A tam vystoupili 2 lidé.A já si říkám,že se do muzea asi báli jet,protože ty figury se budou hýbat(ale není pravda,že se budou hýbat.) :D Tak ,že jsme ve vlaku zůstali 3 a pan průvodčí řekl,že jsme opravdu dobrý,že jsme to vydrželi,ale jedna holka(Janča) řekla,,já se bojím!"A vystoupila u další zastávky.

A zůstali jsme tam 2( já a táta)  a za chvílibyla půlnoc a potom konečně ráno a už jsme byli v Londýně.Tak že jsme vystoupili a šli jsme do muzea a tam byly voskové figuríny -např. Willy Wonka,Hitler,Diana atd.A potom jsme šli na ruské kolo.Pak už jsme šli na vlak,abychom jeli domů a tentokrát jsme ho stihli.Tátovi jsme říkala,že ty voskový figuríny byly zajímavé.A zjistila jsme že tunel ,kterým jsme jeli byl asi 10 km dlouhý.

Zobrazeno 692×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio